Lociranje mesta puščanja (diagnostika)

Opažate nenavadne madeže na stenah ali poškodbe na talnih oblogah? Se vam pojavlja neprijeten vonj in plesen? Imate povišan račun porabljene vode?

Potem smo pravi naslov za vaše težave.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam naši strokovnjaki s pomočjo najsodobnejših diagnostičnih naprav poiščejo vzrok za vaše težave.

Najpomembnejši je hiter odzivni čas in takojšnje ukrepanje. Tako se prepreči nadaljnja škoda in čas sanacije se bistveno skrajša.

Nudimo vam meritve vlage, preverjanje tesnosti vodovodnih inštalacij, preverjanje tesnosti ogrevalnih inštalacij, talnega gretja, preverjanje zemeljskih kolektorjev toplotnih črpalk, preverjanje vročevodov za daljinsko ogrevanje, preverjanje poškodb in puščanja odtočnih inštalacij, iskanje vzroka nastanka oz. določitev lokacije toplotnih mostov, svetovanje in izdelavo poročil o ugotovitvah s priporočili.

Meritve izvajamo s pomočjo tehničnih endoskopov, termovizijskih kamer, naprav za plinsko-tlačni preizkus z detektorji ter raznih akustičnih merilnikov.

Nudimo vam izvedbo popravil in sanacijo okvar, tudi v okviru reševanja vodnih škod s strani vseh večjih zavarovalnic, katerih pogodbeni partner smo že vrsto let. Uspešno sodelujemo tudi s številnimi gradbenimi, komunalnimi podjetji in upravniki stavb na območju celotne Slovenije.